Comision 0%

Descriere

Nairobi Residence - proiect imobiliar cu blocuri noi in Bucium, zona Visan, Iasi

Ansamblul Rezidențial Nairobi Residence oferă apartamente de vânzare în Bucium, zona Visan, Iași, care reprezintă combinația perfectă între relaxare și accesibilitate. Alegeți să vă bucurați de confortul apartamentelor noastre moderne, într-un mediu liniștit și cu un acces ușor la toate facilitățile orașului. Alegeți Nairobi Residence și găsiți apartamentul perfectă pentru stilul dvs. de viață!

Descoperă Ansamblul Rezidențial Nairobi Residence - proiectul imobiliar de excepție din zona Bucium-Visani, una dintre cele mai râvnite locații din orașul Iași. Bucură-te de liniște și confort într-o locuință modernă și accesibilă, cu acces facil la mijloacele de transport în comun și o gamă variată de facilități. Alege Nairobi Residence pentru o viață de calitate, aproape de punctele cheie ale orașului.


Agentia UNU Imobiliare va propune spre vanzare apartamente cu una si doua camere, in zona Bucium - Visan, situate la strada asfaltata, la 1 minut de mers pe jos de statiile de autobuz.

In interiorul apartamentelor gasim finisaje de calitate premium, gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan cu 3 randuri de sticla si 7 camere. Baia este utilata complet, centrala noua si geam la baie.

Apartamentele sunt construite pe cadre, din caramida, cu tamplarie Salamander tripan, finisaje interioare de calitate superioara, centrala termica individuala, contorizari individuale, racordate la toate utilitatile.

Tipuri de apartamente

2 camere open space 44,40mp -55500 Euro

2 camere open space 50,40mp - 62000 Euro

2 camere open space 51,50mp - 64000 Euro

2 camere decomandat 68,80mp - 85000 Euro

2 camere decomandat 74,50mp -88000 Euro

La plata cash aveti locul de parcare inclus in pret !

Se accepta plata cash sau orice tip de credit bancar (ipotecar sau Noua Casa).

Comision 0%  

Pentru detalii suplimentare sunati reprezentantul de vanzari:

0774547702 Alexandru

Oferte ale acestui proiect

user

Alex Sarbu

Reprezentant Vanzari responsabil de zona Bucium si Visani

Contact reprezentant dezvoltator

Ofertele proiectului

  • img
    2 camere, 50mp, finalizat, intabulat, Bucium
    Detalii 62000 €
  • img
    Apartament 2 camere,65 mp,Bloc nou finalizat si intabulat
    Detalii 80000 €