Publicare automata prin API pe toate portalurile de imobiliare partenere

Publici oferta o singura data pe CRM, iar ulterior printr-un singur click poti promova peste 20 de site-uri inclusiv pe cele mai importante portaluri de imobiliare, astfel castigand de doua ori mai mult timp.

Administrare cereri

Poti vedea in timp real statusul clientilor tai. Afla ce proprietati au vazut pana atunci sau de cat timp cauta un imobil. Ca sa te focusezi pe clienti cu intentii reale de achizitie si pentru a face diferenta intre un turism imobiliar si un adevarat cumparator.

Gestionare activitate agenti

Poti vedea in timp real activitatea agentilor tai. Afla cate telefoane, e-mailuri sau vizionari au oferit clientilor tai.

Rapoarte zilnice, saptamanale, lunare si anuale

In fiecare zi, saptamana sau luna vezi cate tranzactii ai in negociere sau finalizate, cate leaduri au intrat in agentia ta, cati clienti au cumparat cu sau fara tine, care este sursa clientilor si sursa leadurilor. Astfel, vei sti unde sa te promovezi mai bine.

Raport primire lead-uri de la parteneri

In fiecare zi, saptamana sau luna vezi de unde ti-au intrat cele mai multe leaduri si de unde s-au rezolvat. Doar asa poti face o alegere potrivita in raport cu cele mai calitative leaduri.

Gestionare proiecte rezidentiale

Ca si dezvoltator sau agentie care detii exclusivitatea unui proiect, indiferent de amploarea sa, il poti gestiona cu usurinta stiind unitatile care sunt valabile, rezervate sau vandute. Trebuie sa intoduci o singura data datele proiectului, ca apoi cu un singur click sa ai cea mai usoara gestiune de pe piata.

Gestionare oferte individuale pe vanzari sau inchirieri

Ai posibilitatea de a alege separat cate un agent pe fiecare departament in parte, fie el pe vanzari sau inchirieri, poti adauga zonele din orasul tau.

Calculator taxe notariale

Iti calculam taxele notariale ca sa stii exact cat vei plati.

Fise de tranzactii cu sistem automat de facturare

In fiecare fisa de tranzactie exista posibilitatea de a emite o factura fiscala, cu suma din valuta calculata la cursul BNR ales de tine

Gestionarea tranzactiilor pentru un raport coerent de incasari

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Site gratuit pentru fiecare agentie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Campanii Email

Sistemul automat de campanii email se poate personaliza in functie de preferintele tale. Poti sa trimiti clientilor tai emailuri cu fiecare noua oferta adaugata sau proiect imobiliar adaugata pe site-ul tau sau sa trimiti oferta cu un singur click.

Optimizare SEO

Te putem ajuta daca ai nevoie de trafic natural din Google. Procesul de optimizare a site-ului cere timp. De aceea cea mai mare provocare in SEO este sa acordam timp procesului si sa avem incredere. Cu cat mai repede clientul intelege beneficiile optimizarii, cu atat mai repede site-ul creste organic (natural) si costurile de promovare vor fi mai mici comparativ cu reclamele platite pe Google sau Facebook.

Promovare automata pe Facebook

Postam anunturile tale in grupul si pagina ta de Facebook in mod automat din 30 in 30 de minute fara ca tu sa mai ai grija distribuirii anunturilor cu posibilitatea de promovare sponsorizata a postarilor.

Incepe GRATUIT sa cresti performanta agentiei tale!

Gestioneaza-ti afacarea in mod inteligent